MARS

Då hade vi plötsligt första vårmånaden här. Fastän jag nog egentligen ser mars och april som vintermånader ännu och maj som den första riktiga vårmånaden! [ Lika bra så än att gå med falska förhoppningar ända till maj när vi vet att  vädret här har en tendens att slå bakut när det helst behagar! Ena dagen sol o takdropp, en annan -18c. I Maj vet vi iaf att det knoppas, om vi har tur ; )]


Igår kväll blev det en sväng till ett fastlagsjippo, vi satt rätt länge och spelade familjespel innan vi beslutade oss för att åka, och roligt var det att vi for. Barnen fick rida, meta och klappa hästar, åka pulkka och spraka tomtebloss. En riktigt mysig kväll faktiskt. Mellandamen var så lycklig över att ha fått rida! [Att hon valde största hästen som nådde över mammas huvud är dock en bi-sak, undrar vems fotspår hon går i..hm]

Ikväll har vi [okej, läs jag] dragit igång ett nytt projekt här hemma, kanske inte lika mysigt men välbehövt iaf! Ett projekt kontorsutrymme. Just nu släpar vi bärbara från rum till rum vilket känns ohållbart, så skall bli skönt med en fast plats var man får ha dator, mappar o dyl. En egen liten hörna. Dock saknar vi ett RUM extra, så gäller att va idé-rik! Men mer om det en annan gång. 

Kram – J

En reaktion på ”MARS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s