Evigheter sen?

Heej, long time no see. 

Här har vi fullrulle på, vi slapp ur förkylningsbubblan och har fått va, ja va kan det bli? typ två veckor helt friska! Trodde nog ett tag där att vi skulle bli förevigt flunssiga. Största delen av dagarna har spenderats utomhus och i takt med att solen bara blir starkare känner jag att även jag blir starkare. Är så glad över den gnutta energi som infunnit sig som får mig att vilja gå ut, njuta av solen och t.o.m gå korta promenader! Att orka det är stort och ger så otroligt mycke. Att vakna om morgnarna och känna ett sug inför dagen istället för att masa sig i sängen en halv timme innan man får upp ögonen och startat det rostiga maskineriet. 


Vi har även börjat på med lill wc’n, i den takt vi orkar. Har satt nytt golv o panelat väggarna, så nu är det lite inredning kvar o vattnet som skall kopplas. Skönt att igen orka ta tag i lite renoveringskaos o ställa till lite ordning. Njuter ju till max av de nya ytorna som sakta kryper fram! 

[ig: @villatallåker för bilder ur vårt hem]

Annars såå, min dator har fått fullt på minnet, därav tystnaden här. Borde köpa en hårddisk och tömma ur! Tills dess tänkte jag att jag iaf kan slänga in några mobil inlägg som levnandstecken nu som då. Hade haft en hel drös bilder från senaste tiden, typiskt nog.

Nu ska kläderna på, sen ut i snö o sol!

Skön Söndag till er. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s