Måndags feelis

Ny vecka, nya möjligheter och så vidare. Här är vi inne på sjukstuga rond 3 eller 4 efter julen. Vet faktiskt inte exakt då det känns som att vi bara snörvlat det nya året. Typ lika som vi startade år -16 då, bara att vi sluppit all sjukhusvistelse o -besök so far detta år iaf [håll tummarna med mig om att det fortsätter så!]. Vi hostar, nyser, snörvlar och andas tugnt. Trevar oss fram på huskurer och laddar in massa vitaminer och goda bakterier, och imorgon skall ja koka oss en dunke svartvinbärssaft har jag tänkt. Så frustrerande, detta snörvlande. Och att se barnen så hängiga, trötta och utslagna. Blä.

Trotsade hur som haver bobborna en liten stund idag och körde ut på isen med min lilla hjärtevän. Tankade liten dos D-vitamin och begav oss sen hem igen till soffan och en tjock filt när kölden nöp oss allt för hårt om kinderna. 

Men så härligt det var. Och så rogivande. 

Nu blir det en het bastu och en rykande te-kopp. Sen läggdags fö att ladda med ny energi. ♡ Hade gott!

En reaktion på ”Måndags feelis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s