Helg

Fredag här igen, här har jag knogat på lite med Fredagsstädning, lillkillen har varit i dagklubben och tjejerna har busat, gungat och byggt små lego. Typ.

Just nu är Piff & Puff ute på picnic, baby O sover sin skönhetsvila ute i vagnen, och jag, jag tog mig faktiskt tid till att brygga en mugg färskt kaffe och sätta mig ner en stund vid datorn!

Snart har vi mannen hemma och då skall jag bomba honom med mitt förslag för helgen, nämligen att börja piffa upp lilla entrén! När vi flyttade in målade vi bara väggarna vita, skruvade upp klädhylla och så har det fått fungera hittills. Nu har jag dock fått lite känsla över hur man kunde fräscha upp där, så ni kan ju håll tummarna att nån vill förverkliga det åt mig också. Helst under helgen. ;).

Skön helg till er! ♡

dsc_9425

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s