Tisdag

Tisdag Hej. Helgen kom och gick och vi hade en fin en. Mannen bjöd mig på date till grann’stan i Fredags för lite shopping, en bit mat och umgänge med bara Han. Så skönt. Lördagen spenderade vi hemma, storstädning, bakning, familjespel och mys. Vilket vi fortsatte med på Söndag, blev pannkakslunch och så satte jag en till sats av blåbärsmuffinsen i ugn och så gick vi till pulkabacken när kvällen smög sig på, sen fikade vi rödbrusiga på kaffe o muffins vid föräldrarnas tills det blev sent.

Alltså, haft en lugn och skön helg.

dsc_9410DSC_9407.jpg

Och ja, äntligen börjar vi vara lite friskare i knoppen och kroppen, eller barnen har varit på den bättre sidan ett par dagar redan, men äntligen börjar också jag känna mig på den sidan. Inga upphostade lungor nattetid längre, man kan vistas utomhus utan att snora ihjäl sig, dock återstår tröttheten och muskelsvagheten aningen, men tids nog.

Hade gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s