Att iaktta

Alltså vilken magisk vinterdag, ja trots minusgraderna! Blir ju en så härlig krispig luft när det fryser till ordentligt. Önskade bara att solen orkade hålla sig på himlen lite lite längre om dagarna så att man hann njuta till max, men det kommer det kommer, iaf några minuter mer ljus för var dag.;)

Idag har vi haft barnens morbror på besök. Han är hem-hemma på jullov från sina studier så idag passade vi på att bjuda på lunch. En roligt förmiddag! Gissar att kidsen kommer somna skönt vid läggdags, för ingen busar och leker som morbror! Och jag själv har fått ett par minuter över att slänga fötterna i soffan.

Såna dagar är guldvärda. När man själv kan luta sig tillbaka och nån annan står för underhållningen. Så härligt att se trion springa kring, nöjda o glada. Ja, man ser ju dem på ett helt annat sätt, alla små lustigheter och de tindrande ögonen. Gör en lycklig in i själen.

DSC_9373.jpg

Har också hunnit till labben och lämna blod. Förhoppningsvis första och sista för detta året. Från att ha haft obehag för nålstick går det nu på rutin, efter alla stick förra året. Håller tummarna att värden stabiliserats.

Nu skall jag snart dra till jobb. Hade gott. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s