Januari

Gott Nytt år.

thumbnail_unknown-4

Vill kika in och hälsa er alla ett riktigt gott nytt år. Låt det bli ett år fyllt av glädje, kärlek, hälsa och lycka!

Vill också passa på att säga tack och adjö till 2016. Tack för alla glimtar och guldkorn, alla fina stunder, antar att det är de som lyft mig genom året, de som hållit mig hel. Ett litet tack även till alla dåliga stunder vi fått genomgå, för alla tårar, ledsamheter, frustration, sjukdomar, tack för allt de har lärt oss, dit de fört oss. I slutändan är det de som gör oss starkare och mer medveten, tacksammare. Vill nu fokusera på ett hälsosammare och friskare 2017. Lämna allt det dåligt bakom mig, bli starkare, lyckligare, utvecklas och hitta tillbaka till mig själv. Önskar av hela mitt hjärta att 2017 blir året då allt vänder. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s