Julannandag

Då var sista juldagen här. Är det inte konstigt att när sista dagen kommer så njuter man som mest och är som mest avkopplad? En hade ju gärna velat att julen fortsatt i ett par dagar till, när man äntligen kommit in i mood’et. Julen hemma hos oss har nämligen inte varit helt sagolika. Tre snoriga barn och en pms’ig mor, resten kan ni tänka ut;)

 -Fast såklart har den haft sina guldiga stunder också!

Hur som helst hade vi en lite extra skön dag idag. Precis så som julen skall vara. Tjejerna har orkat sig på benen igen, inte gnällt lika mycket, sovit sina middagslurer och låtit mig och mitt humör vila sig en aning. Vi har spelat spel, lekt med julklappar, ätit julbord och bara umgåtts – ja hängt i pyjamas mer eller mindre hela dagen.

Nu är det bara att invänta mellandagarna och det Nya året, Härligt!DSC_9260.jpg

DSC_9259.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s