Mellanrapport

dsc_9227

Hej alla fina där ute! Hoppas ni haft/har en riktigt skön och fridfull julhelg. Vi startade upp med firandet på Fredag hemma hos oss med min familj på besök. Dukade i fin porslin och bjöd på tomtegröt med mandel i, limpa, uppskärningar, skinka, svampsallad m.m. Ååh så gott. Sen satte vi oss lite bekvämare, njöt av en kopp kaffe, umgänget och lite sött till.

Självaste Julafton firades lite här och där, mest på vägen, ni vet – när man har många nära o kära man vill träffa och umgås med, då får man lite dela upp dagen. Men en fin Julafton blev det nog oavsett, trots trötta, hostiga barn.

När vi kom hem drog jag bäddmadrassen ur dubbelsängen och bäddade i vardagsrummet. Och dit kröp vi ner hela familje, trötta, nöjda och belåtna. [och ja, med en gnutta för mycket julskinka i magen.] Där har vi härbärgat även idag. Kollat genom alla julgåvor, spelat nya spel som tomten hade med sig, ätit lite choklad och titta film. [Tror bestämt att detta skall bli vår nya jultradition! Så mysigt.]

Och nu fortsätter firandet. Skall klämma oss in i finklänningarna och åka iväg för lite mer julmat och julklapps-utdelning.

Ville bara egentligen passa på att Önska er en fortsatt skön Julhelg, från mig och från godistjuvarna nedan! ♡

dsc_9224

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s