Liten update

Haloj. Dag tre av sjukstugan. Dock lite mindre febriga barn idag, men trötta, gnälliga och famnkära.

Min snuva står dock o stampar på stället, så försöker ignorera den och röja på i vanlig ordning bara att lite mer low speedad. Är dock livrädd för att magsjukan skall hälsa på här! Många som tycks va sjuka nu. Hade mannen att handla hem vit- o svartpepparkorn idag för att börja kurera oss mot eventuella smittor. Om det funkar vet jag inte, men känner iaf att det är värt ett försök. 🙈 Räcker som det är nu med snuviga barn.


Annars så var jag ju till frissan igår och Oj vad skönt det var. Varför unnar man inte sig sånt oftare?? Nu skall jag tvinga mig att faktiskt börja gå regelbundet och hålla ordning på kalufsen. Klippte lite igår och gjorde en vårdbehandling, gjorde verkligen susen till mitt torra hår och hur skönt det sen var då, aah.

Idag har jag bakat, kokat o vispat. Blev flera olika sötsaker till julbordet. Men mer om det imorgon, ska då försöka ladda upp recept hit! 

Så lite sånt under detta tak. Godnatt! 🙂

2 reaktioner på ”Liten update

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s