Sjukstuga

Goddag. Här har flunssan tagit oss och tre av fem ligger däckade, och vi två andra [ läs: jag o J ] är också halvkrassliga. Blev en hopplös natt med två heta barn mellan oss. Känner mig lite bortskämd på det planet annars, bortsätt från att vi oftast sover 4-5 kottar i dubbelsängen så får vi oftast sova hela nätter [om man inte räknar de gånger per natt man vaknar av att nån kickar en, snor ens kudde eller täcke..]. Så idag befinner jag mig i en liten mini koma, ont i knoppen och kroppen.

Har hur som helst en frissa tid idag, skall bli skönt att komma iväg på lite egentid och bli ompysslad! Sen skall jag också passa på att handla några små klappar till. Fastän jag egentligen var klar på den fronten och hade lovat mig att inte alls gå i butiker nu under julveckan, hehe.

dsc_8179

Ett par Te-muggar och burana så ska vi väl komma igång idag. 

En skönare Tisdag till er!

2 reaktioner på ”Sjukstuga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s