Dörrkransar

Jag vet inte hur det är hemma hos er, om allt står klart inför julen, paketen kirrade och kransar som hängt på dörren sen första advent..

Här kom dörrkransen upp igår..Men bättre sent än aldrig, och hade vi inte haft nån så hade ju julen kommit oavsett. – Kanske nån annan som inte orkat fixa nån ännu? Isåfall kanske ni får lite inspiration här..

dsc_9121

dsc_9131dsc_9132

dsc_9128

Båda är gjorda på stomme, och sen tog jag lite av vad vi hade hemma. Kottar, rosetter, lite kanelstänger och en ljusslinga. [ Och hade jag haft grön järntråd hade jag naturligtvis kört med det. ]

I övrigt börjar faktiskt det mesta va fixat inför julen, förutom nån intensiv julstädning som det inte lär bli i år. O r k a r inte, ni kan föreställa er vilket tornado som ändå uppstår så fort tre mini orkanerna drar fram..[Fastän det kanske allt vore lite trevligt att ha det lite mer organiserat i lådor o skåp..]

Och julbaket det har jag på hälft, men det tar vi inkommande vecka, tänkte mig en glöggcheesecake och en annan smarrig julkaka. Vill ni ha recept så kan jag fixa!

Kram – J

En reaktion på ”Dörrkransar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s