Julen har smugit sig in

Ja, även här har julen smugit sig in, fastän granen ännu fattas. Och jag får väl medge att det är riktigt mysigt med stjärnor tända i fönstren om mornarna o kvällarna. Lite ljus här och där och en och annan tomtenisse som kikar fram.

Tänk att det bara är en vecka kvar till Jul.

dsc_8993

dsc_8944

Ovan ser ni hur vårt vardagsrumsbord sett ut senaste veckan [plus lite mer kaos]. Men nu är nästan alla julgåvar in paketerade så stöket försvann med fredagsstädningen. Nu finns det istället gott om rum för att mysa till det med en mugg glögg och lite spel. Sånt som hör julen till. Och det är väl precis så vi tänkt spendera nästa vecka, inte i butiker o panikleta paket som tidigare år;) Nu börjar allt va fixat. Bara pynta till det lite extra ännu och mysa. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s