Mini weekend

Då var vi hemma igen efter en skön helg på bortaplan. Och jag får väl medge att det var rätt så skönt att få komma bort. Bort från vardagen och iväg för att tanka energi. Också välbehövligt att ibland få sakna och längta lite extra efter barnen, speciellt efter fem år som hemmamamma. Vardagarna tycks ju ha en tendens att kunna bli lite långrandiga, så ett avbrott från vardagen både från mamman och barnens sida bådar nog bara gott.

Dock är dagen efter kanske inte alltid lika så skön. En hel hög som borde packas upp och en ettåring som plötsligt märker att föräldrarna faktiskt har varit borta, vilket leder till separationsångest och ”jag skriker allt vad jag kan om du går en cent ifrån mig”.. Så denna dag har spenderats med massa famnmys. ♡

Vår Lördag spenderades på IdeaPark för att fixa lite julgåvor och (hör o häpna) shoppa lite smått till oss själva (händer ju inte allt för ofta som förälder, speciellt inte när man har 3 x prio ett i kö framför sig). Och vår Söndag spenderades på IKEA var vi första gången på helgen rök ihop lite, hehe. Förutom den incidenten hade vi en riktigt trevlig helg. Ni vet män + IKEA = fungerar inte.;)

image2image3-1DSC_8870.jpgdsc_8857

Vi bodde på Lapland Hotels, vilket jag kan rekommendera om ni är påväg mot Tammerfors eller Oulu. Väldigt mysigt och gemytligt inrett med ett Lappland-inspirerat frukostbord. Tråkigt nog dog både mobilen och kameran ungefär samtidigt, annars hade jag såklart passat på att fota lite mer till er.

Det om det. Hoppas också ni haft en underbar helg!

Kram – J

En reaktion på ”Mini weekend

  1. Vad har du för kamera på bilden å rekommenderar du den? Söker som bäst en bra andrahandskamera.
    Mysigt med lite egentid också! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s