Vinterlandskap

Såhär såg det ut härom dagen när stora flingor dalade ner och vinande vindbyar drog förbi om vartannat. Då drog vi skidorna på och drog ut i backen. Mellandamen rockar skidorna, första året hon står på dem och överraskande bra glider hon fram på dem. Nu är det bara jag i stugan som behöver ett par skidor så får vi börja glida fram i spåret, kottarna och jag.

DSC_8832.jpg

 

Ni hör alltså att vi lever och mår, fastän bloggen ekar lite tom. Vi har lite smått börjat förbereda oss för julen, myser, busar, leker, njuter, badar, spelar spel och dricker glögg om vartannat. En härlig tid vi har nu!

DSC_8834.jpg

Vad har ni för er? Ni kommer väl ihåg att njuta lite mellan julklappsshoppnig och allt julstök?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s