LillaJul

Då var lilla-julshelgen förbi. Vi firade på hemmaplan med finbesök på plats. Blev en bit lyxig mat, efterrätt och sen lite glöggmys senare in på kvällen. Och en massa bus för barnens del såklart. Och ja, så hade vi ju en lite rödluva på besök också, som lämnade små kassar till kidsen i farstun. Tråkigt nog hade han så bråttom att äldsta gossen hann hoppa i kängorna o var på god väg efter honom innan han märkte att nissen nog allt hade lämnat några små kassar efter sig i farstun.  Haha. Ja ni kan tänka er att väntan på denna lilla nissen hade varit evighetslång. Nu återstår det bara att se hur längtan efter den riktiga tomten går.

Kan  väl säga att denna kväll bjöd på en liten försmak av den riktiga julen. Och nu är vi taggade inför adventstiden och längtan inför julen – självständighetsdagen, lucia, pepparkaksbak, julfest, sena spelkvällar i pyjamas, glöggmys och allt det andra underbara denna tid har att erbjuda. ♡

dsc_8692DSC_8754.jpgdsc_8694

Hur har ni firat lilla-jul? Hoppas ni haft en skön en!

Kram – J

2 reaktioner på ”LillaJul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s