Tjejrummet

Idag hade jag tänkt visa er lite bilder ur tjejernas rum som blivit ommöblerat för ett tag sen. Dock har kameran fått sig en stöt [argh] så bilderna blir alldeles suddiga + det dåliga dagsljuset på det, därför kommer ni bara få se en liten [halvsuddig] hörna.

För ett tag sen flyttade vi ut Othilias säng, för att göra lång story kort: sover much better i vårt rum! Tre timmars vagnlullande om nätterna försvann såfort vi flyttade in hennes säng tillbaka i vårt rum. Alltså, lillfisen var inte riktigt redo för eget rum ännu;)

Så nu har mellandamen mera plats i sitt lilla rum, och det krävde ju lite ommöblering då mera yta frigjordes. Och eftersom att hon är prinsessan i vårt hus så var det givet att hon skulle få en liten byrå fylld med smycken, hårband och tiaror. Samt en stång att hänga de vackra tyllkjolarna på, och ja, ibland faktiskt maskeradkläder.

dsc_8644dsc_8652Här stod alltså hennes lilla skrivbord innan, som har flytta plats till vart hennes säng stod. Sängen i sin tur befinner sig där Baby O´s säng fanns. Vill ni ha bild på Skrivbordshörnan så kan ni skrolla några bildrader ner i mitt insta flöde. [@josefinapaananen]dsc_8673dsc_8647

Den rosa väggen är målad med Tikkurilas inomhusmål i färgskala X420 och heter Neito. En jätte vacker färg som påminner rätt mycket om Kalklitirs Old rose. En ganska varm och jordnära färg som flyter bra ihop med detaljer av trä.

Nästut borde vara killens rum. Om jag inte missminner mig har ni inte alls fått se några bilder därifrån? Så håll ut kik. Såfort vi får lite mer dagsljus in genom fönstren skall jag samla ihop några fina på kamerarullen.

3 reaktioner på ”Tjejrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s