Fredag

Hej Fredag ♡

DSC_8441.JPG

Idag åkte vi iväg till pulkabacken jag och kidsen. Ända sen första snön kom har vi lovat och lovat att vi skall ta oss en tur dit. Och när det igår inte blev allt för glada miner när de insåg att snön håller på smälter tröt ju mitt mammasamvete en gnutta. Så idag har vi fått avverkat det. Och till barnens (och såklart min) glädje fanns det allt lite snö kvar i backen, tjohoo. Några varv utför blev det och sen lite bus i aktivitetsparken.

Nu skall här tas i tu med det sista av Fredagsstädningen och sen skall vi fixa klart lite inför Måndagens kalas. Kan ni tänka er att vi nästa vecka har en FEMÅRING i huset? Nej. Och inte heller kan jag tänka mig att vi hunnit med tre barn på fem år hehe. Tiden den rusar.

–  Sen slänger vi oss hela familjen i soffan och taggar för fredagsmys.

Skön helg fina ni! 

DSC_8453.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s