Torsdag och en Hjälpande hand

Hej. Idag startade vi upp dagen med att killen åkte till dagklubben och vi (tjejerna) styrde kosan mot familjecafé. [ Vi har faktiskt en sån vardagslyx just nu att mormor hämtar upp Leo och skjutsar honom dit på samma gång hon åker förbi till jobb. För att få frukost och (en hel massa) kläderna på tre små kottar och komma sig iväg går inte alltid på en klackspark. Eller ja, i vanliga fall kan det faktiskt kännas som att ”men det är ju ingenting”, fast nu har det ju en period inte känts som några vanliga fall hemma hos oss, så skönt med en hjälpande hand då, fastän det kan kännas lite genant ibland. För hjälp är ju oftast nått man inte skall tigga om..Eller hur?]

dsc_8297

Väl hemma igen blev det lite farsdagspyssel med kidsen sålänge Baby O tog sin nap.  Har funderat i dagarna vad man kan pyssla ihop till moffa & faffa. och igår kom jag faktiskt på nått som jag tror kommer bli uppskattat! Så är ni ute i sista stund som mig så kika in imorgon så skall ni få tips.

dsc_8298Pärlan i sin älskade indoor swing.

Annars. Så roligt att vara ”tillbaka”, ny inspiration och inga krystade inlägg eller press på att blogga (so far). Utan nej, känns faktiskt roligt att blogga. Ja såpass trevligt att jag faktiskt får hålla mig lite, för har lovat mig själv att bara plita ner ett par inlägg i veckan.:)

Hade gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s