Del 2

Finfika platsen. Ni minns kanske inlägget. Nu har vi fått slipat skivan och det blev genast  en gnutta mer hemtrevligt.

dsc_8405

Att slipa ytan på ett bjursta bord blev faktiskt en hit. Att fika med kids på ett obehandlat bord, kanske inte lika. Dock får man vara försiktig då man slipar iom att det bara är limmad träyta och innehållet består av faner. Benen fick förbli vita. Härlig kontrast.

Och Idag blev det dags för finfika.

dsc_8351dsc_8357

Eller detta var kanske inget finfika, utan mera vardagsgottis, hrm – ni vet, fördelen med att bo nära ett bageri..  Men ni förstår poängen. Älskar att ibland duka fram och överraska mannen med något gott då han kommer från jobb. Samlas lilla familjen och berätta om våra dagar. Ibland blir det hembakat vi gjort med kidsen under dagen eller så nått köpt.

dsc_8359

Och idag blev det en sån dag. Extra bra blev det ju också när älskade farsgubben hade med sig en alldeles Ny bamsebok och målarpennor. Blev bamsekramar och glada kids. Och vi fick oss en mugg varmt nybryggt kaffe.

DSC_8375.JPGDSC_8363.jpgDSC_8410.JPG

Och obs obs, detta är ju inget vi gör var och varannan dag, utan nej, ibland när vi känner för det. När vi vill ha dendär lilla extra guldkanten i vardagen. Och det är just det som gör det så speciellt.

Bjuder på Bonusbilder av en gräddnos som lärt sig att blåsa på allt som poppar och är pipi.  – Fördel att hon inte bränner sig på mat, nackdel att hon släcker alla våra ljus;)

Skön Tisdag till er fina.

2 reaktioner på ”Del 2

  1. Här har det hänt grejer!☺Så fin blogg du har med fina bilder och inlägg! Roligt att du bloggar igen. Önskar dig krafter och fina dagar!❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s