Två små energiknippen

Små små Ballerinor. Sånt som förgyller en Måndag.

dsc_8148Idag tänkte jag ge er liten update om dessa två små praliner.

MIRANDA är nu TRE år och FYRA månader. En av de näpnaste lilla damerna jag känner.  En livlig, självständig prick. Favoritsysselsättningarna just nu är att bygga små lego, pyssla & måla, sitta ute i sandlådan, leka med play doh och Pet shop. Hon kan sitta låånga stunder och sysselsätta sig själv, men älskar också att leka med andra. Fantasilekar finns det inga gränser för, men dockvagnen skuttar hon ogärna. Hon är också en som älskar att hitta på bus. Tidigare i höst fick vi te.x. köksskåpen målade rosa, några burkar prinsessglitter utspritt i huset så att vi glittrade i flera veckor. Hon älskar också beröring och vill gärna vara nära, ligger gärna i famnen och kunde bra lyssna på saga efter saga. Andra ord som skulle kunna beskriva henne också är Fundersam, medveten och omtänksam.

Och om ja vågar förutspå nått om henne tror jag att hon kommer bli en kreativ person med stort hjärta och en som kommer våga ta för sig och klara sig i livet;)

DSC_8128.JPG

dsc_8092

OTHILIA är nu ETT år och FYRA månader. Utvecklas i racerfart för varje dag som går, lär sig sina första ord just nu och härmar det mesta man gör. Detta känns verkligen som den bästa åldern trots att alla åldrar har sin charm. Stadiet mellan baby – barn. Man får verkligen se nått nytt varje dag. ♡ Hon älskar att gosa, busa, skratta. Går i syskonens fotspår och klättrar på precis allt. River av sig handskar och mössan såfort man fått på henne. Älskar att bada och vara ute. För varje dag som går kommer hon också sina syskon närmare – mysstunderna med dem blir allt längre om morgnarna, pussar och kramar tar hon gärna emot, hon skrattar åt dem, charmar och förstår sig på hur hon skall busa med dem. Att fakegråta är det senaste nytt, för att se om man får som man vill då. Senaste när syskonen fick en hel rund kaka och hon bara en halv. Oj så roligt vi hade åt henne.

För varje dag som går slår mitt hjärta lite starkare och hårdare för dessa två. ♡

4 reaktioner på ”Två små energiknippen

  1. Söta ballerinor!😍 måste bara fråga varifrån du köpt madrassen du har på golvet under ringarna, och träkulorna med bokstäver på som är på bloggens första bild (mum & kids)?? ☺

    Gilla

    1. Madrassen kommer från en gammal rottingstol, så vet tyvärr inte varifrån man kan köpa liknande men hade gärna haft en i varje rum, så sköna att slänga sig på 😍 kulorna är beställda från Ebay (dock är bokstäverna fotoshoppade dit.) Finns en massa modeller o storlekar att vraka mellan, negativt bara att leveransen dröjer länge men annars väldigt prisvärt att beställa därifrån 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s