Allhelgona

Ännu en helg har passerat. Hoppas ni haft en fin en, gjort nått fint av den. ♡

Vi har haft en ganska innehållsrik en. Middagar, ett par fikastunder för mycket, lek och bus både inne och ute, tänt ljus på gravgården, träffat fina människor och haft det allmänt trevligt. Ja så pass trevligt att jag idag legat mer vågrät än lodrät. När man kört i fullspeed ett tag, snubblat och rest sig så märker man ganska snabbt av när det är dags att pausa. Hjärtat bultar, lungorna fylls bara till hälften av luft och så värker det lite här och lite där så fort man börjar ha lite för roligt igen. Så det är bara att känna efter, pausa, samla energi.

Den bästa energin från denna helg har jag ändå fått av vädret. Vilken energi dendär stora ljusa förmedlar. Och för att inte glömma den härligt krispiga frosten och den stjärnklara himlen. Helt magiskt.

Och ja. Denna sockersöta pärla. Vilken energi och värme hon förmedlar. ♡ Och tar, fast det är en annan story.;) Skön Söndagkväll. Imorgon står en ny vecka inför dörren!

dsc_8062

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s