En November Fredag

Och så var ännu en Fredag kommen. Fredagsbloggaren här Hej. Veckorna b o k s t a v l i g e n  flyger iväg. Alldeles precis satt jag ju vid datorn och skrev ner tankar om året, förväntningarna för Januari och att 2016 minsann skulle bli ett friskare år. Pah. Detta var i slutet av December, förra året. Förstår inte vart dagarna, veckorna och månaderna som detta år bjudit på har flugit iväg? Fast det blir väl snabbt så då man försöker hålla näsan ovanför ytan, varje avklarad dag har varit en seger i sig. För ett friskare år blev det ju precis inte.

Känns som att hela halva detta år är en enda dimma. Trots en massa bra dagar också.

DSC_8283.JPG

Nu har vi November här, och alltid när året lider mot sitt slut är det på nått konstigt vis en lättnad? Att åren som går är kapitel ur våra liv, som en bok. Så ja, snart dags att vända blad igen och börja skriva ett nytt kapitel och avsluta det gångna. Och detta år känns det bara skönt.

Men innan det har vi nog en hel del trevliga saker framför oss. Hösten som jag bävade för har på nått konstigt vis gått i racerfart utan att lämna några spår av höstdepp. Har väl haft annat ändå att tänka på, eller så är det faktiskt bara ett friskhetstecken efter alla vitaminpiller jag knaprat;) Jag är iaf glad att det känns så. Att jag kan se framemot alla högtider, kalas och andra små guldkanter årets sista månader kommer att bjuda på. Det ni. Nånstans känns det ändå som att detta år kommer få ett bra avslut trots omständigheterna..Vill hoppas på det. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s