Fredags hälsning

Haloj. Tänkte kika in och hälsa er en trevlig Fredag! ♡ Och tack så mycket för alla värmande kommentarer på förra inlägget, ni är bra fina ni ♡

Här har vi precis prickat av lunch, sallad med kycklingspett. Så blir att ta tag i städandet igen. Skura, torka lite speglar, tända ljus och känna fredagsstämningen komma! Lill hjärtat skall också alldeles snart ut i vagn på sin middagslur.

De senaste dagarna har jag röjt lite i kidsens rum – möblerat om och inrett lite. Bilder här lyser med sin frånvaro men så småningom skall jag väll få upp några. Tills dess får ni gärna kika in på @villatallåker ‘ns instagramkonto, var jag laddar upp lite bilder nu som då från vårt hem.

Sen har jag tänkt. Tänkt att jag skall slänga ner ett par flera ord om måendet nu och då, men det sen när jag får mera tid över än ett snabbt hej. Sånt tar lite mer tid att formulera än några rader om kycklingspett, städning och ytliga saker som alltid är så enkelt att tangera vid;) Tills dess,

Ha de gott!

En reaktion på ”Fredags hälsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s