En förmiddag ute i skogen

Oj vad vi njuter av mannens ledighet. Hela familjen. Igår var vädret toppen så efter frukost fixade mannen lunchväska med kyckling, semlor och varm kakao.

Skogen bakom huset är full med härliga stigar, och perfekt lagom för en tre- och femåring. Och går man lagom långt (för de små benen) så kommer man till en liten sjö.

Där satt vi på berget och njöt av matsäcken, vädret och den mysiga skogen. Matade fiskar och busade av oss lite innan det var dags att traska hemåt igen. På vägen hem fyllde vi en mugg blåbär som skall förvandlas till blåbärspaj med kidsen idag.

Jag får väl erkänna att det inte blivit så mycket tid ute i naturen det senaste året. Om man jämför hösten när vi bara hade L & M, ja då fanns det massa tid och ork att röra sig ute. En massa äventyr var vi på. Men med en liten på höften är det aningen jobbigare. Men nu är hon över året och då känns det så mycket enklare att ha henne med. Dessutom då hon halvt börjat gå nu!

Vi håller tummarna att vädret håller i sig så att vi kommer oss ut mer under denna höst. Det är ju så härlig. ♡

2 reaktioner på ”En förmiddag ute i skogen

  1. Det är verkligen härligt att vara ute i naturen! Dock har jag fått problem med älgflugor, de älskar mig tydligen och fick plocka bort 25-30 stycken en gång….

    Gilla

  2. Så härligt att vara ute i naturen! Älskar att packa ryggsäcken och fara och vandra på någon vandringsled. Om vädret är bra imorgon kanske vi kommer oss iväg någonstans. ☺

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s