Ett tomrum

Haloj. Igår började jag slita ut möbler, kläder o grejs ur extra rummet (Som blivit inpressde dit vid flytt).

Vi har ett litet rum på 9m2 som skall rustas upp. Detta rum ligger i anslutning till garaget, men har en egen ingång utifrån. 

Tankarna i sommar har varit att göra det till ett mysigt sommarrum.

Nu gick sommaren och vi hann/orkade aldrig prioritera rummet, då det är så mycket annat som borde prioriteras först.
Men igår började jag röja. Fastän de flesta hörn är halvfärdiga inomhus. Men skönt att ta en paus från det och få återkomma sen. Och att få gå ut ur stugan och fixa nått är också lite extra roligt.

Så detta rum skall nu få bli mitt höstprojekt. Men frågan är vad skall det bli av rummet?!

Ett gästrum? Sommarrum? Kontorsutrymme? Förvaringsrum? Aktivitetsrum? Pysselrum? 

Vad hade ni gjort av 9 extra kvadratmetrar? Ge mig lite inspiration! : )

Här kommer bilder av det lilla rummet, som är väldigt blått. Nummer ett blir att måla. Golv, tak och lister är ändå okej, så blir inget stort projekt.


5 reaktioner på ”Ett tomrum

  1. Jag skulle absolut göra det till min egen lilla ”ateljé” dit jag kan gå i lugn och ro och pyssla med allt möjligt (sy,scrappa osv) och sen kunna lämna allt framme tills nästa gång jag går dit UTAN att nån dragit ner allting och råddat 😄 sen kunde det stå en soffa där också så kan det enkelt bli ett gästrum vid behov. ☺

    Gilla

  2. Det beror väl lite på era behov? Har ni ofta övernattengäster? För i så fall blir det ju det perfekta gästrummet. Om inte så skulle jag nog också fixa ett pysselrum. Så härligt att ha ett skilt rum där det får finnas lite halvmålade projekt framme och allt material på ett ställe 🙂

    Gilla

  3. Jag skulle använda det till hobbyrum, så skönt att bara få lämna allt framme och stänga dörren! Mitt hobbyrum kommer tyvärr att ryka nu när det så småningom blir aktuellt med eget rum åt vår lilla fröken, och jag vet inte vart jag ska göra av allt…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s