En speciell fredagsbukett

Idag kör vi på en fredagsbukett i form av röda rosor. Tjugo stycken för det är han värd min man och så mycket mer.

Idag fortsätter han på sin pappaledighet, tre veckor tog han i maj och tre veckor till nu i september. 

Vi får skatta oss lyckliga som har turen att kunna ta ut de ledigheter som kommer när man får barn. Och glada är vi över att han med stort H vill det också, tillbringa extra lediga dagar hemma med oss..mig..eller barnen..? har ju inte frågat för vems skull det är 😉


Vi har inte planerat nått. Helst hade jag åkt utomlands en vecka, varm sand mellan tårna, glass i lass o se lyckliga barn springa runt o leka i värmen. Nu blir det ju inte det, men lyckliga barn skall det väl gå att ordna iaf, nån höstpicnic, simhallsbesök, mysiga lässtunder osv.. Vad har ni för er för roligt i höst? Ut till villan och plocka havtornsbär och ta ett sista bastubad skulle också gå hem känner jag!

Här på hemmafronten börjar vi ha checkat av en del med renoverandet, så härnäst (förutom småfix) kommer vi hålla paus. Köket, hallen och lill-wc’n drar vi igång med efter nyår eller till nästa höst om jag får bestämma 😉 Ingen panik känner jag! Family, kids and Mum first.


Trevlig Fredag till er! 🙂 Ni får jätte gärna lämna en kommentar (om er, hur er höst startat/ser ut, mm) så får vi brutit sommartystnaden här och checkat om det finns några lässugna läsare kvar som vill följa med här under hösten 🙈❤️

En reaktion på ”En speciell fredagsbukett

  1. Här tänkte vi försöka få fixat lite i trädgården, har en del nyinköpta växter och buskar att plantera och lite mer tulpanlökar ska det också bli, sen ser vi fram emot höstmarknad vid Stundars, mamma-barnträffarna vid UF-lokalen som vi kör igång med igen på fredag, bastubad, vandra ute i naturen, se på film, försöka fixa i ordning dotterns blivande rum så småningom osv. Och så en tripp över till Umeå lite längre fram. Och förhoppningsvis kommer mannen att kunna ta ut resten av pappaledigheten också! 😊
    Skön höst till er! ☺

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s