Iväg en sväng

Vilket härligt väder vi fick igår. Mannen åkte iväg till Svanen för att röja lite på paintballplanen efter jobbet, och vi var inte sena att möta upp honom där med picnicväskor på ryggen. Gäller att fånga varje solig stund nu och göra nått gott av dem, om det då bara är att sitta på trappan och njuta 😊 

Barnen fick busa vid parken, och så gick vi sen en sväng längs strand kanten…
Ni ser, liten håller på bli stor. Nu går hon lite mer för varje dag, men kryper ännu största delen, men hon övar och övar så jag tror inte det tar många dagar till innan hon lärt sig knixet och kommer på att det är enklare att gå, ja både för hon o mor 😉 Ett år och två månader, full av bus & egen vilja. Solstrålen.

En reaktion på ”Iväg en sväng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s