Sommaren lider mot sitt slut

Hej fina ni ❤ Hoppas allt är bra med er. Nu börjar sommaren lida mot sitt slut, o snart är det dags för klubben start o alla andra roliga saker som sätter fart när Hösten smyger sig på. Jag har lite blandade känslor om att hösten närmar sig, eller inte hösten, den är mysig i sig, men mörkret, kölden o allt sånt den medsigför. Trötthet o en släng höstdepp. Nån annan som känner så? (Kommentera gärna så får vi peppa varann isf;) Håller tummarna att vi får många vackra soldagar iaf och att orken skall räcka till en och annna picnic-tur längs skogsstigen åtminstone. 

Fick en fin kommentar (tack) här om dagen som jag tänkte svara på i ett nytt inlägg, då lite om hur sensommarn sett ut o hur hösten kommer se ut. För visst har vi ett o annat på G.

Har också ett smarrigt kak-recept att bjuda på, som passar toppen nu med tanke på bärsäsongen! Så håll utkik. 

En reaktion på ”Sommaren lider mot sitt slut

  1. Blir också lite deppig och vemodig när sommaren tar slut. För just mörkret, kylan, regnet och så småningom allt som vissnar och dör och träden som blir kala tycker jag inte alls om. Visst är det mysigt att få sitta inne med tända ljus och en brasa i spisen, men saknar ändå varma härliga dagar när det bara är att gå ut utan att behöva klä på sig en massa extra kläder och ljumma vackra kvällar när man aldrig vill gå in… Känns så lääänge till nästa sommar! 😢

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s