En hotellnatt hundra km bort

Förra helgen hade vi lyckan att bli bjudna på en hotellnatt jag och mannen + lilla O. Och som grädde på tårtan blev de två större kottarna bjudna på en natt i husbilen på campingen i Kalajoki tillsammans med fammo o faffa.

Kalajoki eller Hiekkasärkät var vi spenderade tiden är verkligen ett lämpligt resmål med tre småttingar. Där spenderade vi också nån natt förra sommaren på deras camping. Lagom långt borta och tillräckligt mycket för kidsen att göra, om det då betyder strandhäng hela dagen lång.

Och en skön hotellnatt blev det. Och en mysig kväll nere vid husbilen var vi grillade och åt gott, solade, badade, cyklade kring med balanscyklarna, klättrade i lekparken, läste i min bok och bara njöt. Och sen sovmorgon och en hotellfrukost på det. Sen spenderades resten av följande dag nere på campingen igen var vi gjorde lika mycket batteriladdande som dagen innan. Åt mjukglass, badade, fixade tacos, solade och bara njöt.

Det är nått med campinglivet som är så härligt och uppfriskande. Att sticka hemifrån en stund och bara kunna vara, njuta av miljön och kunna fånga stunden.

Och barnen de trivdes.

DSC_7804DSC_7819DSC_7801DSC_7786DSC_7725DSC_7744DSC_7772DSC_7769Mannen har ännu två veckor ledigt och vi funderar på en till campingutflykt. Orken och välmåendet har tyvärr inte varit på vår sida denna sommar, så vi tar helt enkelt semestern så som den kommer och har inte planerat något destomer. Men en liten utflykt kommer det nog säkert att bli. Vi gläds iallafall över det fantastiska semestervädret vi hade lyckan att få. Sen får dagarna utvisa resten. ♡

2 reaktioner på ”En hotellnatt hundra km bort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s