Bröllopsdag & sommar

Känner att det igen är dags att säga Hej. Sommarvärmen kom i samband med mannens semester, precis som önskat. Vi varvar strandbesök med lite renovering samt sovmorgnar och glass i lass.

I Söndags hade vi bröllopsdag, mannen och jag. Det firades ute till havs vid Fäboda. Sex år har gått sen vi fortsatte våra liv tillsammans, hand i hand. Och så mycket har hänt under den tiden. Tre barn, tre hus. Medgångar och motgångar. Kärlek, sorg och glädje. Och det delat med min allra bästa vän. – Och det bästa av allt, en hel massa år att ännu fylla av lyckliga kapitel tillsammans.

DSC_7674DSC_7669

Ren och skär lycka att se dessa vildingar fightas och ha roligt med vågorna. Och en ivrig ettåring i racerfart på all fyra med stadig blick fäst på de kluckande vågorna. Suck, om det föralltid ändå kunde förbli sommar. Detta ger mig energi. Detta laddar mina batteri. Att få inandas havet, vinden, barnaskrattet, sanden mellan tårna och bara känna ren lycka.

Ytterligare lite på tre veckor ledigt har vi tillsammans hela lilla familjen ännu. Oj vad här skall njutas. Och inandas frisk luft och energi. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s