Ett Hej

Haloj. Tisdag idag. Känner att bloggen torkar bort, till motsatsen av vädret. Fast ska väl inte vara den som är den, vi har ju faktiskt haft ett par riktigt varma dagar nu. Dessutom väntas det ju börja regna först efter 12 tiden idag. ; )

Vi lever och mår i alla fall. Är beklagligt att jag inte hinner eller tar mig tid till att skriva oftare, men ni vet, finska sommaren är ju inte den längsta och som trebarnsmor är all extra tid knapp, så gäller att prioritera rätt. Till hösten skall vi få ordning på tomrummet igen iaf, tills dess kikar jag in då tiden faller in : )

Igår blev det Måndagstorg med mamma och M, hittade två underbara muggar. (Har en tid sökt de perfekta muggarna till morgonkaffet och nu hittade jag dem.) Vädret var också på vår sida, var ju en helt perfekt sommardag igår. Kikade också förbi HomeFun som har flyttat och måste ju flika in att ni skall kika in om ni har vägarna förbi! Så mysig butik. Och massor med fina kläder. ♡

DSC_7318

Mannen är nu även inne på sin sista jobbvecka innan semestern, och vi längtar så! Tre dagar kvar, då börjar sommarn på riktigt! Njuta, bada, mysa, picknicka och äventyra står då på schemat. Härligt. ♡

Så lite sånt här under detta tak. Hoppas allt är bra med er.

En reaktion på ”Ett Hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s