Halvvägs till femtio.

Och så kom den dagen på året då jag fyllde tjugofem. Blev inga vilda festligheter med tanke på att ett jag är trebarnsmor och två har en man som har väckarklockan på 04.00 just nu.

Men Leo gjorde sitt bästa för att koka morgonkaffe till mig, med stränga order – fa tibak i säng! När han tassade upp efter mig på morgonen. Haha. Gulle. ♡ När mannen kom från jobb fixade jag ihop lite gott till kvällen. Fick bland annat finfina blommor, tidningar och en ny telefon av nära o kära. Så underbart. Men bäst av allt är väl ändå att få umgås med familjen och kära i sitt eget hem och vardagsrum.

Juni-Juli innebär kalasmånader här hemma hos oss – Men detta plus vaniljglass gjorde sig toppen på kaffebordet. Då ett för stort intag av prinsesstårtor och bakelser under en för kort period har en tendens att inverka negativt. Vackra rosorna har jag fått av mamma & Janne. 10 av mor och 10 av kärleken.

DSC_7624DSC_7623DSC_7616DSC_7619DSC_7629.jpg

Det var det tjugofemte året det. Halvvägs till 50. Men först skall vi passera 30. Och vid den åldern får det gärna stanna sen. ; ) Tack till alla som ville fira och gratta!

_____________________________________________

Ps. Imorgon avslutar jag tävlingen! Så vill du ha chansen att vinna ett underbart ljuvligt eko baby & child kit, så hinner du ännu scrolla ner i flödet för att delta – Eller så klickar du dig in HÄR. ♡ Lycka till!

4 reaktioner på ”Halvvägs till femtio.

  1. Hej! Jag genomled en fruktansvärd mensvärk just och börja tänka på att hur sjukt det kan ta sen när man e gravid å föder barn och allt det. Jag har själv aldrig varit gravid så därför tänkte jag fråga dej, finns det något stadie/moment i graviditeten som kan jämföras med svår mensvärk?

    Tack för en bra blogg! 🙂

    Gilla

    1. Hej o roligt att du gillar bloggen. ❤ Usch då, värk är aldrig kul. Har själv dock haft väldigt tur med den delen och aldrig behövt genomgå eller lida av nån mensvärk. Så tyvärr kan jag inte ge ett rättvist svar på din fråga, men jag kan tänka mig att smärtan i nått stadie säkert kan likna varann, bara att "några" gånger aggressivare. Sen så är ju värken när man ska föda så väldigt individuell och de flesta kvinnor upplever den olika. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s