En kväll på sjön

Hej. Söndag idag. Vi har inte gjort så mycket i helgen. Grillat gott, njutit av lite kak-rester från kalaset och bara umgåtts. Igår packade vi picknickväskan och så åkte vi till Svanen för att hjälpa mannen med en paintball spelning.. Eller vi åkte kanske mer med för att komma oss ut, hänga i parken och picknicka. Blev en helt okej Lördag, trots regnet.

Ikväll blev vi medbjudna ut på sjön med vänner. Vi åkte tuffare ut till Köpmanholmen var vi åt middag, lekte vid stranden och njöt av glass. En riktig bra avslutning på helgen, och riktigt härligt att få komma ut på havet då man är zero båtägare själv! : )

DSC_7501DSC_7528DSC_7532DSC_7538DSC_7549DSC_7571DSC_7515DSC_7536.jpgDSC_7590DSC_7599

En riktigt fin Söndag.

Nu blir det natt i stugan. Har ju ett födelsedagsbarn att fira i morgon. Fast gissar att det ”barnet” får koka sitt morgonkaffe till sig själv, för nån väckning klockan fyra vill jag helst inte ha. hehe. Får nog nynna med i ”ja må hon leva” också, men andra bullar skall det bi när de är lite äldre. Var ju alltid så mysigt att krypa ner i föräldrarnas säng och uppvakta dem på deras födelsedagar. Nån annan som kröp ner i föräldrarnas säng med nybryggt föddis kaffe upp till tonåren? ; ) Håller tummarna att vi får överfört den traditionen till våra egna kids också, hehe.

Hoppas ni haft en underbar helg! Godnatt. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s