Sex år & en födelsedagsman

Vi firade också min underbara man i Torsdags. Tänka sig att han fick en lite prinsessa till födelsedagspresent för tre år sen, precis på dagen.

I sommar har vi varit gifta sex år han och jag, sex fartfyllda, glädjefyllda, händelserika år. Jag tror vi båda står på samma sida om att ta det lite lugnare (i alla fall) några år framöver. ; ) Men är det inte så att ju yngre man är när man får barn desto lättare är det? Man Yolo’ar genom livet och tar allt som det kommer. Tills man en dag vaknar upp och inser, shiet, detta är ju verkligheten. Hehe. Nejmen, jag tror man blir mer noijig och bekymmersam med åren, man tänker längre och mer utförligt, oroar sig mera. Inget fel med det heller, men känns som att man besparar sig från mycket när man får barn i ung ålder, man är inte lika erfaren av livet och dess innehåll, helt enklet.

DSC_7412 DSC_7410

Eftersom att mellantjejen blir överöst med största uppmärksamheten på födelsedags-dagen firade vi inte J så stort. Han kilar upp till jobb klockan 04.00 i en period just nu så nån föddissång och frukost på säng blev det inte heller, med tanke på att det var en vanlig veckodag. Istället fixade jag lite go´fika till oss när han kom från jobb. Satte oss i vardagsrummet och matade varandra jordgubbar precis som på film, haha. Små stunder i vardagen som förgyller, ni förstår.

En liten present fick han faktiskt också. Men eftersom att vi båda fyller år så nära varann kommer vi i år att köpa en gemensam present. Nått vi länge suktat efter. En ny säng! Om ni skulle se hur vi sover och vad vi sover på (sen flytten), autch. Fjädringar som sticker upp efter att barnen firar dagligt studskalas i den. Ingen bäddmadrass, och utan ben. Då vet ni hur illa det är. Eller nej, jag tror faktiskt det är en gnutta mer illa än ni kan föreställa er. ; )

Men, det är iaf en säng. Och tillsvidare övernattar vi i den, oftast fyra, men ibland fem. En samlingsplats för hela familjen, för kramar, gos och mys. Och dit skall jag nu krypa ner, mellan mina små, tätt intill min stora och känna mig rik på livet.. Godnatt. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s