Tjejkväll

Blev en härlig kväll i Måndags, ute vid en villa med fina tjejkompisar. Alltid lika roligt att träffas. Vi samlades kring bordet, catchade upp sen sist, njöt av skinkpaj, sallader, kaffe, tårta och lugnet. 

Sen blev det bastubad, med 4-5 dopp i sjön. Så uppfriskande och skönt! Linda hade med sig en hemmagjord choklad-peeling (jaa! säger ju sig själv!) som vi scrubbade in oss i tills vi var alldeles mjuka o sköna i huden.

DSC_7388DSC_7401

Efteråt blev det lösgodis, dansmoves och snack ute på terrassen. En urkul kväll och så avkopplande. Helt klart bästa gängt. Ett skratt förlänger livet säger de, så efter denna kväll borde jag ha ett sjuuukt långt liv att se framemot. ; ) ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s