Stunden just nu

Vi har haft en helt fantastisk midsommarhelg. Plättkalas med hemmagjord glass ute i trädgården, grillat massa gott, fikat på jorgubbskaka under paviljongen, suttit ute o bara njutit av solen, njutit inomhus av ledigheten tillsammans, ätit glass i skolparken, träffat nära o kära, cyklat till stranden och tagit ett dopp i det blå.. Ja helt enkelt bara njutit och fångat dagen, stunden, känslan, regnet och värmen. Känns som att bästa tiden av sommaren är Nu, Nu, Nu. Och jag njuter. Vi njuter.

DSC_7323DSC_7339DSC_7329DSC_7361

2 reaktioner på ”Stunden just nu

  1. Jaa visst är det härligt nu. Känns som om sommaren betalar tillbaka för fjolårets usliga väder. Hade smått roligt då jag kollade på foton från förra årets midsommar och sonen var ute iklädd skalhalare, kurakläder, handskar och mössa :’) Annat är det som tur i år ☀️💛

    Gilla

    1. Alla pratar om hur dåligt väder vi hade förra sommaren, haha, men ärligt talat minns jag inte. Var ju mitt uppe i bebisbubblan då, och midsommaren firades in på BB. Jag minns bara att vi skulle ha haft bra väder, eller helt okej, men det beror nog säkert på att en liten tog mer eller mindre all fokus ifrån vädret. 😀 Skönt iaf med dessa varma sommardagar, klagar inte! Hoppas bara att det håller i sig. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s