Midsommar

Vilket underbart väder vi fick vakna upp till idag. Gick barfota ner till vägen och plockade lite blommor som jag fick skaka gårdagens regn ur. Allt känns extra vackert och fyllt av liv igen efter att regn och åska dragit förbi, eller hur? Mannen firades också lite extra imorse då han har namnsdag, kaffe och liten gåva på säng. Är den som gärna tar de små tillfällen  i vardagen i akt, för att flika in en extra gulkant i vardagen.

DSC_7264DSC_7259

Midsommarafton idag. Vi skall sätta upp paviljongen på bakgården, grilla lite gott och bara umgås. När kvällen smyger sig på åker vi kanske iväg och träffar lite folk. Eller så stannar vi också bara hemma. Dagen får utvisa. Vi har egentligen inga planer alls, förutom att njuta. Men det känns helt okej det också, att kunna tillåta sig att bara vara. Skön midsommar till er alla. ♡

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s