En enorm bonus i livet ♡

Hej fina ni. Här vaknade en viss mamma 10.00 idag. Ja, kan faktiskt inte tro mina egna öron heller. Och då är det en helt vanlig vardag hemma hos oss, hrm förutom att piff & puff är iväg på husbilssemester med bästa fammo o faffa. ♡

Vi kan lugnt konstatera att barnen har bästa far- o morföräldrar man kan ha. Påhittiga, vill ha barnen med på små som stora äventyr, övernattningar både borta o hemma hos dem, hämtar barnen på eget initiativ, osv osv.  – Detta är barnen alltid lika glada över och vi alltid lika tacksamma över.

Är så fint att se vilket band de har mellan sig, hur lyckliga barnen är när de blir upphämtade eller när vi bara gör ”ett vanligt onsdagsbesök” till mina eller Jannes föräldrar. Vi är så otroligt lyckligt lottade, hela lilla familjen med denna enorma bonus i livet. Och att veta att det finns de som ställer upp när det kniper sig är en rejäl stor klippa.

Något jag önskar att vi aldrig börjar ta föregivet, utan varje gång uppskattar lika mycket. Nått jag önskar att ingen annan heller tar föregivet som också upplever samma stora bonus. För det är precis det det är. Önskar också att detta vore nått som alla fick uppleva och ta del av, bandet mellan mor- farföräldrarna och barnbarnen.

Holding-Hands.jpgbildkälla

Okej, detta blev egentligen en sidoparentes. Jag skulle egentligen skriva om gårdan’ som blev en fin kväll på stan på Måndagstorget, god burgare vid O’learys och besök på loppis. Men gissar att detta var ett viktigare ämne som mitt hjärta ville förmedla. Tacksamheten gentemot dessa underbara människor vi har i vårt liv, våra föräldrar..

Och då vi nu ännu är in på sidospår måste jag slänga ur mig hur skönt det har varit att sova en HEL natt utan en fot i ansiktet, med hela kroppen innanför sängen, fått ha täcket för mig själv och inte vaknat till ljud som maaammmaaa eller små tassande fötter som i rask takt tippar in till vårt sovrum.. ; ) Tack för det. ♡

Önskar er alla en SKÖN Tisdag. Nu vankas här lite städning innan liten vaknar från sin f.middagslur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s