En Ettåring.

Tiden springer iväg.. Ettårskalaset kom, och gick. Och nu har vi en ettåring i huset ♡

Blev en underbar dag med nära o kära, underbara presenter, god prinsesstårta & somrig jorgubbsdricka. Det är en lycka att få vara med när barnen växer och utvecklas, upptäcker och utforskar. Känns som att bästa baby tiden är Nu. Inte för liten, inte för stor. Det händer en massa intressanta och spännande saker varje dag, nya saker hon lär sig, nya saker hon upptäcker, de första orden har börjat komma och alldeles snart kommer hon att ta sina först små steg. Och allt detta har jag lyckan att få ta del av. En tredje gång, men fortfarande lika underbart. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s