Onsdag

Godmorgon.. Här var jag först uppe imorse medan de tre små fortsatte sova, och då steg jag inte ens upp särskilt tidigt..Klockan närmar sig 10 och mellandamen sussar ännu. Men de hade lite svårt att komma till ro igår kväll så gissar de tog ut sin rätt nu imorse istället. Fast inte mig emot, skönt att varva med en lite lugnare morgon ibland. Annars stiger vi oftast upp alla på samma gång.

Dock var jag förberedd på solsken idag? Detta skulle ju va sista dagen sol innan regnet brakar lös. Så känner mig aningen snuvad på konfekten. Hade gärnat busat utomhus med kidsen idag, picknickat och bara njutit. Nåja, vi får hoppas det klarnar upp under dagen, eller så får vi bara hitta på nått trevligt inomhus istället. : )

IMG_5982

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s