Måndagskväll

Gokväll. Idag checkade vi ut ur lyan och så åkte vi iväg en sväng till Jannes mommo o moffas sommarställe. Så skönt med en break från vardagen och hemmet. Barnen badade och mannen grillade korv, och så njöt vi bara av solen i några timmar. Så skönt. Barnen somnade bums, trötta i bilen påväg hem.

DSC_7141.jpg

DSC_7150

Imorgon skall jag sätta igång med att måla klart badrummet så fort mannen kommer från jobb. J var o hämtade hem mera mål idag. Och så blir det ett varv till Ekorosk o röja på gården lite. Ja, lite sånt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s