Lördagkväll

Godkväll.

Vi slutade att måla vid halva dagen, då målet oturligt nog tog slut och butiken vi köpt ifrån redan stängt vid två. (varför stänger man ens en byggvarubutiker redan vid två en lördag va!?) Packade då ihop lite smått och så åkte vi iväg till föräldrarnas för att grilla & hämta hem barnen.

Satt ute och njöt av solen hela kvällen, och sen åkte vi iväg för att tömma deras lilla ”jolle” på vatten och så stannade vi vid strand ett tag. Så skönt att stormen dragit förbi och att sommarvärmen fortsätter!

Beklagar de halvdåliga bilderna, men med tanke på att telefonen blivit överkörd är de väl rätt okej. ; ) Kameran stannade hem i laddning. Annars brukar jag oftast bära med den vart helst vi oss i världen vänder, men typiskt nog inte idag.

En riktigt fin Lördagkväll hade vi! Hoppas ni också haft en underbar en. : )

2 reaktioner på ”Lördagkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s