Fredag

Godmorgon..Eller -förmiddag. Fast gillar att kallade morgon sålänge jag ännu sitter med morgonkaffet. Vilket jag ännu gör just nu.. Hade en jobbig morgon med ungar som sprang till o från köksbordet stup i ett och en liten som gallskrek vid frukosten, och då gråt-gråter hon aldrig annars. Fick intrycket att hon hade ont nånstans då tårarna bara sprutade och inget dög. Men lag ner henne i vagnen och värmde en flaska till henne. Den drack hon och sen har hon varit nöjd… Konstigt. Huvudsaken att hon mår bra nu iaf och inte verkar ha ont.

DSC_7090DSC_7089

Vädret känns tungt idag, solen skiner lite igenom de svarta molnen som förmedlar åska. Men det gör inget! Vi skall ändå hålla till på insidan idag, tvätta badrumskaklen ordentligt så att vi till kvällen eller imorgon kan börja måla! Väggarna kommer bli vit vita, och ser ni på bilden i inlägget nedanför så har kaklen en liten bård, den blir också vit men tänkte försöka mig på några fina mönster i den varvet runt, i ljusgrått. Tror det skulle bli fint.

Sen har jag två blogg samarbeten jag borde sätta klorna i. Sånt är ju alltid roligt! 🙂 Skön Fredag till er alla. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s