Kalas & badrum..

Haloj. Regnigt och blåsigt, om nån missat? ; ) Men det betyder mera tid att fixa inomhus! Vi har två Juni kalas på kommande, så just nu sitter jag och googlar presenter. Tänker främst på blivande treåringen? Hon leker och är nöjd med allt och har inget specifikt i leksaksväg hon älskar. Så är verkligen svårt att komma på vad man skall köpa.. Sen så känns det ju också som om de har det mesta redan.. Tips mottages! Tänkte ett tag på kaniner eller renovera klart lekstugan till dagen D, men känns kanske lite over the top.

Idag skall vi iväg och handla till snigelprojektet aka badrums-hjälpköksrenoveringen, MEN hör och häpna, vi har fått upp hyllor på ena väggen iaf, köpt all inredning dit, så det är egentligen bara småfix till (+måla golvet) innan vi kan sätta igång o bygga upp skåpen. Ja och så skall vi ha besök av en rörmokare innan också. Så det närmar sig faktiskt.  Och hittills är vi nöjda.

Kaklen i badrummet (+takpanelen) skall målas, så idag skall vi handla hem till det. Nån som har målat kakel i våtutrymme tidigare? Tar gärna emot tips och råd, samt era erfarenheter av det!

Nedantill bjuder jag på bilder hur badrummet ser ut/såg ut innan..

Just nu är alla skåp + bubbelbadet ut lyftat. Tvättmaskinstornet skall så småningom iväg till hjälpköket. Plus att väggen ut mot hjälköket flyttats 1,20m inåt.

Mera bilder kommer vartefter projektet framskrider..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s