Friday

Igår röjde vi på gården, idag inomhus. Badrums/grovköksrenoveringen har satt sina spår, och badkaret vi tidigare plaskade runt i är numera täckt i ett berg av nytvättat. Ett annat berg hittar man strax bredvid men det grundat av smutstvätt. Sunkigt sunkigt. Sen är köket och resten av stugan kaos. Men det är sommar. Och vi njuter ändå. Men idag får det ändå va nån måtta men rådderiet. Är ju så jätte skönt att komma in i en nystädad lya efter en dag utomhus också. Efteråt blir det ut på gården o jobba lite och sen bums till STRANDEN. Eller så stranden först och sen jobbet..

DSC_7018.jpg

Liten skrollan i brorsans gummistövlar o kalsonger. ♡ Ja på sommarn får man klä sig precis hur man vill här hos oss.

DSC_7015.jpg

Här har jag rivit upp blommor? ur cementringen. Dit skall lite jordgubbsplantor få flytta. Nära till hands för barnen. Ni ser också en skymt av lekstugan, den skall restaureras då tiden för den är kommen.

DSC_7014.JPG

Och detta är vad vi jobbar på med (bl.a.). Skjulet skall flyttas och allt som snö och tö täckt sorteras och organiseras, sen skall det jordfräsas, skyfflas ut ny mull och planteras gräsmatta ända ut till tomtgränsen. : )

2 reaktioner på ”Friday

  1. Blir ju lite avis när du skrev om stranden för hos oss var onsdag sista riktigt varma dagen, på torsdagen var det byxor och långärmat som gällde när man gick ut. Och idag är det ju riktigt kyligt, hu! Inte så lockande att ta på sig sommarlätta finkläder och fara på studentkalas i eftermiddag, men vi får ju hålla till inomhus. Vilket ju i och för sig är synd när vädret annars är fint.
    Trevlig helg till er! ☺

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s