Toivonens Djurpark

Idag blev det en tur till djurgården. Vi har inte gjort så mycket med barnen nu under Jannes pappaledighet, så kändes som att vi gärna ville hitta på nått nu då vi är inne på hans sista lediga vecka. Så detta blev ett lagom dagsmål! Solen och värmen var också på vår sida vilket var ett stort plus.

Tycker detta är ett perfekt utflyktsmål för barn i den ålder vi har. Förutom djur har de även roliga grejer på sidan om. En gammal brandbil, lekpark, massa gamla traktorer, en båt och många små stugor att kika in i. Dessutom är allt väldigt mysigt ihop satt.

DSC_6914DSC_6913

DSC_6896DSC_6891DSC_6892DSC_6882.JPGDSC_6868DSC_6873DSC_6878.JPGDSC_6855DSC_6919

En härlig förmiddag vid djurgården blev det. Sen lunch i husbilen och så körde vi vidare till Ohtakari för lite strandhäng. Bilder från det imorgon. En perfekt dag.

Ikväll har vi haft besök av föräldrarna + min kusin + barn, åt grillkorv ute och bara njöt av kvällssolen medan barnen busade runt. SÅ härligt. Imorgon blir det att plantera om lite jordgubbsplantor + lite annat småfix ute. Får passa på att lämna allt på insidan till sidan o bara njuta så mycket man hinner av det härliga vädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s