Sommarn har anlänt

Ååh, nu har sommaren äntligen kommit hit också. ♡ Barnen har fått simma ute i deras lilla pool o hängt i gungan (som vi till deras förtjusning äntligen fick upp i helgen) som små apor. Vi har fixat lite i trädgården, sågat ett träd o tagit upp lite stenar. (Hade inte alls tänkt fixa i trädgården ännu denna sommar, då insidan är prio ett. Men kan ju inte motstå suget som tydligen kom med vädret!) Sen städat bort allt renoveringskaos från terrassen så att också vi kan börja njuta av sena kvällar på terrassen.

DSC_6829DSC_6837Härliga klänningen som är ett pressutskick från UBANG fick åka på idag! Ett Danskt klädmärke för barn med härliga motiv. Är verkligen förtjust i deras plagg. Hållbara tvätt efter tvätt. Tappar varken färg eller form. Dessutom lekfulla. M älskar denna klänning var katten jagar musen. Den hittar ni HÄR. Skulle definitivt också vilja påstå att kläderna är värd pengarna. Iaf med den erfarenhet vi har. – Och har man dessutom barn som ärver så är det ett smart drag i längden!DSC_6840

Imorgon har vi äventyr inplanerat för barnen. Åker med husbil för dagen. Lite strandhäng och djurgårdsbesök är tanken. Kommer bli toppen skoj!

DSC_6826DSC_6834DSC_6822.jpg

Så härligt att sommarvärmen äntligen anlänt!

Klänning i samarbete med UBANG. ♡

2 reaktioner på ”Sommarn har anlänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s