Ny vecka

Hej. Dags att bryta tystnaden här på bloggen känner jag! Måndag igen och mannens sista lediga vecka av pappaledigheten. Denna vecka har vi lite mera program, får försöka speeda upp farten med renoveringen. Och så skall jag påbörja en liten förvandling i Leos rum. När vi flyttade in målade vi snabbt upp där, bytte golv och listade om. Så nu blir det dags att dra igång att inreda rummet lite mer personligt. Hittills har det bunkrats upp med lite omaka möbler och en mängd leksaker. Men nu skall det få flytta in lite nya möbler och sakerna skall sorteras och placeras. Grundjobbet är som sagt gjort, bara roliga delen kvar. : ) Ok, blev en liten sido parentes. Vi skall också hinna till IKEA och på nån rolig utflykt med barnen, och röja upp på gården..

Nu skall vi in till grannstan för att kolla lite inredning till hjälpköket och annat smått i renoveringsväg till hemmet! Får se hur lyckat det blir med vilda trion i släptåg.

Skön måndag till er alla.

DSC_6167.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s