Godnatt

Okej, nu raderade jag förra inlägget. Inte för att jag inte står för vad jag skrev eller tycker – utan för att inlägget tolkades som pikar mot en specifik bloggare. Vilket verkligen inte var meningen. Utan det var nog mer mina egna tankar kring allt detta, vilket kändes viktigt för mig att få ur mig. Men vill så klart inte trampa nån på tårna, varken medvetet eller omedvetet, så bättre med nått positivare då istället.

Jag och mannen har hållit oss friska under dagen och gossen spydde sista gången runt 12. Känns SÅ bra att det inte blev nån utdragen sjuka (jaja , slänge vi inte börjar spy inatt då), utan att vi kan ta tag i renoveringen snart igen! Startade faktiskt med att panela lite i grovköket ikväll medan barnen lekte tillsammans och Othilia sov. Väntar så att få det rummet klart, kommer bli så fint! ♡ (Sneak peek hittar ni på @josefinapaananen)

Nej, nu blir det natt. Sov gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s